Alles over een laserbehandeling

Medio September / Oktober

Waarom een
laserbehandeling?

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom wordt er bij elke persoon een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld met persoonlijke adviezen met betrekking tot leefstijl, producten, ingrediënten en behandelingen. Wij denken graag met u mee, daarom kunt u vrijblijvend altijd bij ons terecht voor een vraag of advies.

Deze behandelingen zijn mogelijk...

Hieronder vindt u een overzicht van veel toegepaste behandelingen. In het begin van een kennismakingsgesprek overleg ik eerst samen met de klant welke therapievorm het beste bij u en uw klachten past, en waar u zich gemakkelijk bij voelt.

Veel gestelde vragen

Hierin vind u een greep van vragen die wij vaak terug horen komen in de praktijk.

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee je hebt geen verwijzing nodig om naar een huidtherapeut te gaan. Het kan zijn dat u eerder bij een dermatoloog bent geweest en die heeft jou geadviseerd om naar de huidtherapeut te gaan. In dit geval kan het zijn dat een dermatoloog of een andere arts u een verwijsbrief mee geeft.

Wordt een acné behandeling vergoed?

Als u aanvullend verzekerd bent dan valt acne therapie in het gezicht onder uw vergoeding. Wij adviseren u altijd om het nog even na te gaan bij uw verzekering. Voor de vergoeding heeft u geen verwijzing nodig van een specialist. Echter kan de zorgverzekering daar wel om vragen. De hoogte van vergoeding verschilt per zorgverzekeraar.

Wordt een behandeling van een peeling vergoed?

Als er sprake is van acne (littekens) in het gezicht dan valt deze behandeling onder acne therapie en wordt deze dus vergoed. Wij adviseren u altijd om het nog even na te gaan bij uw verzekering. Voor de vergoeding heeft u geen verwijzing nodig van een specialist. Echter kan de zorgverzekering daar wel om vragen. De hoogte van vergoeding verschilt per zorgverzekeraar.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Kijk dan hier.

Blijf op de hoogte van al mijn tips & tricks op onze socials