Pedicure

De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen.

Dorenda Nooteboom

(M E D I S C H) P E D I C U R E

Welkom op mijn pagina! Hier leest u alles over mijn achtergrond als (medisch) pedicure. Mijn naam is Dorenda Nooteboom en ben sinds 1 januari 2009 werkzaam als zelfstandig medisch pedicure.

Ik ben gediplomeerd, en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures. Ook ben ik in het bezit van de aantekeningen diabetische en reumatische voet.

Het is voor u als klant belangrijk dat u op een professionele wijze geholpen wordt. Ik maak daarom gebruik van goede apparatuur en kan u verwelkomen in onze praktijk die professioneel is ingericht.

Door mijn ervaringen op het gebied van voetverzorging, heb ik goed leren observeren en signaleren. Regelmatig heb ik contact met de huisartsen, daardoor kan ik u ook informeren over het traject dat u moet volgen voor het declareren van vergoedingen voor diabetes patiënten.

Ik hoop dat uw bezoek aan de website u voldoende informatie heeft gegeven. Graag verwelkom ik u als cliënt in onze praktijk.

Dorenda Nooteboom

Certificaten

Om de professionaliteit te waarborgen is hier te zien welke diploma's ik heb voor mijn vakgebied.

Codecertificaat Pedicure

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Gediplomeerd en lid van brancheorganisatie ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Dit betekent dat ik als pedicure altijd werk volgens strikte hygiëne richtlijnen en zorg draag voor de algemene gezondheid van uw voeten.

Gediplomeerd en lid van kwaliteitsregister ProCert

ProCERT is het kwaliteitsregister voor pedicures. Een (medische) pedicure moet blijven leren en zich aan de nieuwe richtlijnen houden dus ook scholingen volgen om geregistreerd te blijven.

Benieuwd naar onze praktijk?

Hier vind u meer informatie over onze achtergrond en de praktijk van Derma Essentials.

Deze therapieën behandel ik...

Hieronder vindt u een overzicht van veel toegepaste behandelingen. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd contact met mij opnemen, ik verwelkom u graag als cliënt.

Geïnteresseerd? Maak nu een afspraak!

Fijn om te horen dat u interesse heeft in een behandelplan. Laten we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Kijk dan hier.

Blijf op de hoogte van al mijn tips & tricks op onze socials