Onze praktijk

Neem een kijkje binnen ons praktijk. Hier vind u een sfeerimpressie van de behandelingen bij Derma Essentials.

De specialist rondom
Midden-Delfland

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom wordt er bij elke persoon een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld met persoonlijke adviezen met betrekking tot leefstijl, producten, ingrediënten en behandelingen. Wij denken graag met u mee, daarom kunt u vrijblijvend altijd bij ons terecht voor een vraag of advies.

Door goed voor jezelf te zorgen, voel je je daadwerkelijk beter. Dit merken wij wanneer een cliënt een behandeling bij ons heeft ondergaan en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Onze praktijk van binnen

Benieuwd naar onze praktijk? Voel alvast de sfeer aan van onze relaxende uitstraling in onze praktijk.

Standaard service

Bij ons is het vanzelfsprekend dat wij ons houden aan de standaard regels binnen ons vakgebied.
  • Merken

    Omdat wij dol zijn op ons vak willen wij ook alleen maar werken met de juiste merken in onze praktijk. Onze producten bevatten hogere doseringen aan ingrediënten die daadwerkelijk effect hebben op de huid. Deze zijn daarom alleen exclusief verkrijgbaar bij een huidtherapeut of dermatoloog. Hierdoor kunt u zich zowel in de praktijk als thuis de huid verbeteren.

  • Materialen

    Ook wij blijven constant groeien. Inmiddels kunnen wij u nu ook helpen met een microneedling behandeling. Zo kunnen wij ook behandelingen combineren voor een nog beter resultaat.

  • Hygiëne

    Bij elke afspraak zorgen wij er voor dat onze complete praktijk zo steriel mogelijk wordt schoongemaakt zodat de behandeling zorgvuldig uitgevoerd kan worden.

Geïnteresseerd? Maak nu een afspraak!

Fijn om te horen dat u interesse heeft in een behandelplan. Laten we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Kijk dan hier.

Blijf op de hoogte van al mijn tips & tricks op onze socials